Baobab Festival

Baobab Festival erbjuder en mångkulturell festival och mötesplats med fokus på ALL-acceptans både lokalt och globalt, där hela samhället bjuds in för att delta i organisation, event och besök. Tillsammans med folket samlar vi det lokala fria kulturlivet tillsammans med internationella artister, kulturutövare och aktörer och gör detta utbud tillgängligt för alla. Samhällsfrågor lyfts, och organisationer som arbetar aktivt med positiv och hållbar utveckling bjuds in för att delta och för att lyfta fram sitt budskap.

Baobab Festival har sedan sin begynnelse bidragit med hela sin vinst till grundandet och utvecklandet av grundskolan Baobab School i Guinea Conakry, Västafrika och har sedan dess utökat med projekt även i Burkina Faso och Kenya.

Med 10 år i ryggen och en komplett fungerande grundskola i Västafrika (sewww.positivefootsteps.se) går Baobab Festival vidare med nya mål och önskar nu lyfta fram samt öka tillgängligheten för det fria kulturlivet, samt att belysa frågan om ALL-acceptans i Malmö, Öresund och Världen.